Informeel maar altijd professioneel

GREEN MEDIA
Coenecoop 750
2741 PW Waddinxveen

0618223475
info@greenmedia.nl

Over green media

Internet minded sinds 2005

Green media is een technisch internet bedrijf, gevestigd in Waddinveen. Sinds 2005 leveren wij onze kennis aan bedrijven en partners op het gebied van frontend design, internet ontwikkeling en -consultancy.

Ondernemen op het internet is een uitdaging voor elk bedrijf en deze uitdaging gaan wij graag samen met u aan. Onze passie voor het toepassen van de laatste technieken drijft ons om voor uw project het beste uit de kast te halen.

Gespecialiseerd in het realiseren van de laatste technieken op het internet en mobiele applicaties, werken wij veel samen met andere internetbureaus die wat extra hulp kunnen gebruiken. Door deze samenwerkingen werken wij voor de meest uiteenlopende klanten.

Gijs Kooij - eigenaar en internet specialist

Al meer dan 10 jaar ben ik bezig met het ontwerpen en realiseren van internet oplossingen voor ondernemingen en werk ondertussen al 15 jaar als internet professional.

Mijn passie ligt in het visueel aantrekkelijk maken van technische oplossingen en commerciƫle uitingen voor bedrijven. Als ondernemer denk ik mee hoe u waarde in een markt kan brengen door passende oplossingen te ontwikkelen.

Naast het verzorgen van internet oplossingen voor bedrijven ben ik ook actief als internet ondernemer in verschillende startups. Hierin heb ik me gespecialiseerd in strategische startup methodieken welke ik toepas in de online marketing, communicatie en de technische realisatie van een startup.

Ik sta altijd open voor contact over internet initiatieven en je kan me hierover mailen op gijs@greenmedia.nl

Ontdek recent werk

Bekijk werk wat we hebben gemaakt 
en laat je inspireren

Materialism

Materialism is een kant en klaar thema gemaakt voor ThemeForest.net met AngularJS en Grunt. Het is gemaakt op basis van de design specificaties van Google mbt Material Design.

Escape Island

Escape Island is een Facebook Game ter promotie van de brand awareness van Asus. Deze Game is gemaakt met de browser game-engine Phasio.io icm AngularJS en Laravel.

Material Lite

Material Lite is een kant en klaar thema gemaakt voor ThemeForest.net met AngularJS en Grunt, waarbij het uitgangspunt minimalistisch en lightweight was.

Air Time CRM

Een volledig op maat gemaakt CRM waarin de bedrijfsprocessen van Air Time volledig zijn gedigitaliseerd zodat Air Time zich bezig kan houden met de groei van haar bedrijf.